Fleskens Installaties. Gas, Verwarming, Zonnepanelen, Aardwarmte

Albert Heijn XL, Eindhoven

Voor een nieuw filiaal van Albert Heijn XL in Eindhoven (Noord-Brabant) heeft Fleskens Installaties de zonnepanelen geïnstalleerd in opdracht van eigenenergie.net. Dit project was een groot succes.

De zonnepanelen

Deze prachtige sfeerfoto laat u zien dat zonnepanelen op een dak heel estetisch kunnen zijn. Fleskens Installaties levert een scala aan zonnepanelen. Voor iedere opdracht kiezen wij op maat de juiste zonnepanelen. CIGS platen, Polykristalijne platen, Monokristallijne platen: u wenst, wij leveren (maatwerk)!

Meer sfeerfoto's

Om een goed beeld te geven van dit project, hebben wij nog één foto van deze projectcase. Wilt u meer informatie en/of bent u op zoek naar een vakkundig installateur? Neem dan contact met ons op! 

Duurzame Ondernemer Zilver 2012 Duurzame Ondernemer Goud 2013 Duurzame Ondernemer Zilver 2015

Een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken. Ronald Fleskens staat bij ons bekend als een vakkundig betrouwbaar persoon, die er persoonlijk op toeziet, dat alle werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en loodgieterswerkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en tegen reële prijzen worden uitgevoerd.

Paul van Kemenade, KEMA beleggingen

We werken inmiddels bijna 3 jaar samen met Fleskens Installaties en we willen ze nooit meer kwijt. Samenwerken met Fleskens Installaties betekent ontzorging in het kwadraat. En dat alles tegen een scherpe marktprijs.

Henrico van de Boomen, Eigenenergie.net